Ny guide til deltidsuddannelser på erhvervsakademierne

Nyhed

Erhvervsakademierne har i fællesskab lanceret en ny portal for sektorens efteruddannelsestilbu

Sitet bringer erhvervsakademisektorens udbud på deltidsområdet (både akademi- og diplomuddannelser) sammen på ET site, hvorved udbuddet gøres langt mere synligt og tilgængeligt.

Sitet er bygget op sådan, at man med forskellige udgangspunkter kan finde frem til de relevante fag. Der er derfor 4 veje ind til udbudene: Interesse (den brede indgang), uddannelse (hvis du ved hvilken uddannelse du vil tage), uddannelsessted (hvis geografien er afgørende) og afholdelsesform (hvis du er afhængig af f.eks. kun at kunne deltage på daghold).

Søgelogikken svarer til den, man bruger på webshops, når man skal handle tøj eller købe rejser. Man tilføjer nemt simple filtre, og efter det første søgevalg (interesse, fag, geografi, form) vil der være mulighed for at filtrere yderligere på de andre 2-3 parametre, hvorefter man står med et lille udpluk at vælge ud fra. Brugeren bliver ikke flyttet rundt på sitet, men forbliver på forsiden og har meget nemt ved at fastholde sit overblik og ved ændre parametre og dermed regulere det viste udvalg. Se det hele på www.audiplom.dk